گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

سفر لاوروف به ترکیه برای رایزنی درباره سوریه و اوکراین

رسانه ترکیه‌ای از سفر هفدهم و هجدهم فروردین وزیر خارجه روسیه به آنکارا برای رایزنی درباره روابط دوجانبه و گفت‌و‌گو در خصوص اوکراین و سوریه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۲ - ۱۱ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 31
کد خبر: ۱۷۷۹۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که قرار است هفته آینده مسکو میزبان نشست چهارجانبه ایران، روسیه، سوریه و ترکیه باشد، وزیر خارجه روسیه قرار است هفدهم و هجدهمم فروردین به آنکارا سفر کند.

 

شبکه تلویزیونی «ان‌تی‌وی» ترکیه گزارش داد که سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه ششم و هفتم آوریل (17 و 18 فروردین) به ترکیه سفر می‌کند.

 

طبق گزارش این رسانه ترکیه‌ای، جنگ اوکراین و تحولات سوریه و همچنین بازرگانی، مسائل انرژی و روابط دوجانبه مسکو و آنکارا در جریان سفر لاوروف مورد بحث قرار خواهد گرفت.

 

گمانه‌زنی رسانه‌ای درباره سفر لاوروف به آنکارا در حالی انجام می‌گیرد که «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه روز چهارشنبه گفته بود که خواستار تحقق صلح بین روسیه و اوکراین از طریق مذاکرات و از نزدیک‌ترین زمان ممکن هستیم.

 

رئیس‌جمهور ترکیه که در جریان کنفرانس مطبوعاتی مشترک با «کاتالین نوواک» همتای مجارستانی خود این اظهارات را مطرح کرد، افزود: صلح (در اوکراین) تضمین کننده امنیت و ثبات کشورهای منطقه است.

 

سفر وزیر خارجه روسیه به ترکیه در شرایطی انجام خواهد شد که قرار است نشست چهارجانبه ایران، روسیه، سوریه و ترکیه در سطح معاونان وزیران خارجه با هدف نزدیک کردن دیدگاه‌های سوریه و ترکیه در مسکو برگزار شود.

 

خبرگزاری اسپوتنیک به نقل از یک منبع آگاه گزارش کرد که این نشست دوشنبه هفته آینده در مسکو برگزار خواهد شد./ فارس

ارسال نظر